אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

טארט בראוני אגסים

אורלי חרמש

רכיבים:

 

לבצק פריך:

190 גרם קמח עוגיות - שטיבל 4

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

80 גרם סוכר

½ כפית ווניל

¼ כפית מלח

1 חלמון

 

 

לשכבת בראוני:

2 ביצים

120 כוס סוכר חום

100 גרם סוכר לבן

1 כפית ווניל

¼ כפית מלח

100 גרם חמאה

100 גרם שוקולד חלב

50 גרם שוקולד מריר

5 גרם קקאו

110 גרם קמח לעוגיות שטיבל

 

לאגסים:

1 ליטר מים

מיץ מלימון

60 גרם סוכר

1 כפית ווניל

 

הוראות הכנה:

 

לקלף, לגלען ולחצות את האגסים  לשניים. להניח בסיר עם המים, לימון, סוכר וווניל.

לבשל כ 20 דקות על אש נמוכה. לצנן מעט.

 

להניח את הבצק הפריך בקערת מיקסר.

עם וו גיטרה להקרים חמאה, סוכר, ווניל ומלח. להוסיף את החלמון ולהטמיע.

להוסיף את הקמח ולעבד קצרות, עד שנוצר בצק אחיד וחלק.

לרדד לעיגול בגובה אחיד ולהניח בתבנית טארט במידה 26. לסדר את הבצק ולהצמיד גם לשוליים. ליישר. לשמור במקרר.

 

תערובת הבראוני:

להמיס יחד חמאה, שוקולד וקקאו. לצנן מעט.

להקציף במהירות גבוהה ביצים, סוכרים, מלח ווניל. להוסיף את השוקולד והחמאה שהמסנו ולערבל לאט. להוסיף את הקמח ולערבל למסה חלקה.

להעביר את תערובת הבראוני לקלתית בתבנית וליישר.

לפרוס כל חצי אגס למניפה ולהניח בתערובת הבראוני.

לאפות כ 20 – 25 דקות ב 180 מעלות, עד שרואים שהקלתית הזהיבה, שכבת הבראוני תפוחה וסדוקה.

להוציא מהתנור ולהניח לטארט להצטנן. מידי פעם להבריש את האגסים הפרוסים במעט ממיי הבישול כדי להשיב להם לחות. 2 – 3 פעמים.

 

 

סוגי קמח: קמח עוגיות- שטיבל 4, קמח עוגות- שטיבל 5
מק"ט: 038
0