אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

עוגת קרמבל בסגנון ניו יורק

רכיבים:

תבנית אינגליש אחת

 

עוגה:

175 גרם קמח עוגות - שטיבל 5

50 גרם סוכר לבן

1 כפית אבקת סודה לשתייה

קורט מלח

80 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות

2 ביצים בגודל L

2 כפיות תמצית ווניל

80 גרם חלב

 

קרמבל:

245 גרם קמח עוגות - שטיבל 5

50 גרם סוכר לבן

80 גרם סוכר חום

כף אבקת קינמון

קורט מלח

100 גרם חמאה מומסת

 

אופן ההכנה:

 

קרמבל:

להניח בקערה את הסוכר הלבן, הסוכר החום, הקינמון, החמאה והמלח ולערבב עד לאיחוד המרכיבים.

להוסיף את הקמח ולהמשיך לערבב.

לכדרר את הבצק לכדי כדור, לעטוף בניילון בניילון ולצנן במקרר.

 

עוגה:

לחמם תנור לחום של 180 מעלות.

להניח בקערת המיקסר את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה והמלח ולערבב.

להוסיף את החמאה ולהמשיך לערבב עד לאיחוד המרכיבים.

להוסיף את הביצים, תמצית הוניל והחלב ולערבב עד לקבלת תערובת אוורירית וקרמית.

לשמן תבנית אינגליש וליצוק לתוכה את בלילת העוגה.

להוציא את כדור הקרמבל מהמקרר ולפורר מעל הבלילה (פירורים בגודל כ-1 ס״מ, צ'אנקים יחסית גדולים)

להכניס את התבנית לתנור לאפייה של 30-40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.

להוציא את העוגה לצנן ולאכול.

סוגי קמח: קמח עוגות- שטיבל 5
מק"ט: 036
0