אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

עוגיות שוקולד צ'יפס מקמח אורז

אורלי חרמש

רכיבים (כ-25 עוגיות):

140 גרם (1 כוס) קמח אורז שטיבל

100 גרם (1 חפיסה קטנה) חמאה רכה (לא חמה)

130 גרם (⅔ כוס) סוכר דמררה 

3 גרם (½ כפית) מלח דק

5 גרם (1 כפית) תמצית ווניל איכותית

1 ביצה (M)

7 גרם (¾ כף) קורנפלור

5 גרם (חצי שקית) אבקת אפייה

80 גרם (כ-¾ כוס) שוקולד צ'יפס

60 גרם (כ-½ כוס) פקאנים קצוצים דק

 

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון, לא טורבו ומרפדים שתי תבניות עם נייר אפייה.

3. מערבלים את החמאה, הסוכר, המלח והווניל לתערובת קרמית ואחידה בקערת מיקסר עם וו גיטרה במשך כ-3 דקות.

4. מנקים את דפנות הקערה, מוסיפים את הביצה ומערבלים במשך כ-3 דקות. 

5. עוצרים את המיקסר ומוסיפים קורנפלור, אבקת אפייה, קמח אורז, שוקולד צ'יפס ופקאנים קצוצים ומערבלים במהירות איטית במשך כדקה.

6. מכינים כדורי בצק בעזרת כף קפיצית בקוטר של 4-5 ס"מ ומניחים בתבנית האפייה עם מרווחים שווים בין אחד לשני.  

7. משטחים מעט את כדורי הבצק בעזרת כף יד רטובה.

8. אופים כל תבנית בנפרד במשך 12-13 דקות. מומלץ לסובב את התבנית באמצע האפייה לקבלת עוגיות אפויות באופן אחיד.

 

הערות:

כדי שהשוקולד צ'יפס והפקאנים יבצבצו על פני העוגיות, מפזרים עליהן כמות קטנה נוספת של שוקולד ואגוזים, לאחר העיצוב ולפני האפייה. 

שומרים את העוגיות בצנצנת אטומה. 

 

סוגי קמח: קמח אורז
מק"ט: 080
0
0.3430121