אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

מאפינס בננה וקינמון מקמח אורז

רכיבים:

(כ-12 מאפינס)

 

200 גרם קמח אורז שטיבל

100 גרם סוכר דמררה

3 גרם מלח דק

4 גרם קינמון

5 גרם וניל

2 ביצים M

100 גרם חמאה מומסת (לא חמה)

1 בננה בשלה (כ-90 גרם)

5 גרם אבקת אפייה

 

אופן ההכנה:

 

לחמם תנור ל-180 מעלות, חום עליון תחתון, לא טורבו. להניח עטרות נייר ב-12 שקעים של תבנית מאפינס.

להניח בקערה גדולה סוכר דמררה, מלח, קינמון, וניל וביצים ולטרוף היטב עם מטרפה ידנית (אפשר גם במיקסר בעזרת וו הקצפה) עד שמתקבלת תערובת אחידה והסוכר נמס. להוסיף חמאה מומסת ולהמשיך לטרוף. למעוך את הבננה בעזרת מזלג, להוסיף לתערובת ולערבב.

בקערה נפרדת לערבב יחד את קמח האורז ואבקת האפייה.

להוסיף את קמח האורז ואבקת האפייה לקערה הראשונה ולערבב היטב עד שהמסה אחידה.

בעזרת כף או כף קפיצית למלא את השקעים עד ¾ מהגובה.

לאפות 22-24 דקות, עד שהמאפינס זהובים ויציבים למגע.

אם רוצים לגוון, ניתן להוסיף 50 גרם שוקולד צ'יפ, צימוקים, אגוזי מלך וכד'.

סוגי קמח: קמח אורז
מק"ט: 060
0
0.3006074