אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

ביסקוטי עשיר

 

הרכיבים:

2\1 2 כוסות קמח לבן או 80% מלא שטיבל

1 כפית אבקת אפייה

2\1 כפית אבקת סודה לשתייה

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית מלח

3 ביצים L

3\4  כוס סוכר לבן

3\1 כוס חלב (ניתן להוסיף מעט במידה והבצק יבש)

2\1 כוס פירות יבשים חתוכים

2\1 כוס שקדים שבורים

ניתן להוסיך שברי שוקולד מריר\חלב

 

אופן ההכנה:

 

לחמם תנור ל 180 מעלות.

להניח בקערה את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה והמלח ולערבב.

בקערה נפרדת לערבב את הסוכר, ביצים וחלב.

לאחד בין תכולת שתי הקערות ולערבב עד לאיחוד הבצק, מתקבל בצק דביק.

לערבב פנימה את התוספות: פירות יבשים ושקדים.

להרטיב את הידיים ולגלגל מהבצק נקניקים.

להניח את הנקניקים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולשטח מעט.

לאפות במשך 25-30 דק'- הכיכרות אמורים להזהיב.

להוציא מהתנור ולצנן לגמריי.

לפרוס את הכיכרות בעזרת סכין משוננת (עדיפות לסכין לחם).

את הפרוסות יש להניח על רשת ולהחזיר לאפיית ייבוש בחום של כ 150 מעלות.

יש להוציא את הפרוסות כאשר הן מתייבשות- כ 20 דק'.

לצנן ולהגיש.

 

מק"ט יצרן: 012
0