אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

רוגלעך זעתר לבאנה

אורלי חרמש

רכיבים: 

 

לבצק:

350 גרם קמח לחם - שטיבל 2

5 גרם שמרים יבשים

12 גרם סוכר

240 מ"ל מים

20 גרם שמן זית

6 גרם מלח

 

למלית:

100 גרם שמן זית

60 גרם תערובת תבלין זעתר

200 מ"ל לבאנה 9%

100 גרם בצל קצוץ דק

25 גרם נענע טריה קצוצה

6 גרם סומאק

3 גרם מלח (אם יש צורך)

 

הוראות הכנה:

להמיס בקערת המיקסר שמרים, סוכר ומים, לערבב ולהניח בצד לכמה דקות.

להוסיף קמח, שמן ומלח ולשים במהירות בינונית מספר דקות. לכסות ולהתפיח לשעה.

בקערה לערבב לבאנה, בצל, נענע וסומאק לתערובת אחידה ולשמור במקרר עד לשימוש.

 

 

כשהבצק תפח ומוכן לעבודה, לחלק אותו לשני חלקים שווים. כל חלק מלרדד למלבן במידה

 25/35 ס"מ. להבריש בשמן זית ולפזר על חצי ממנו זעתר בשכבה אחידה. לקפל ולרדד שוב.

להבריש בשמן זית ולפזר זעתר בפעם השנייה על חצי מהמלבן. לקפל ולרדד שוב.

לפרוס למשולשים. על כל משולש למרוח כפית מהמילוי. לגלגל לרוגלעך. להבריש מעל בשמן זית ולפזר מעל מעט רוגלעך ולהניח בתבנית להתפחה נוספת של 45-60 דקות.

לאפות  ב 180 מעלות כ 20 – 25 דקות עד להזהבה.

 

 

 

סוגי קמח: קמח לחם- שטיבל 2
מק"ט: 039
0