מי אנחנו?

שטיבל טחנות קמח היא חברה משפחתית אשר טוחנת, מייצרת, אורזת ומשווקת מגוון רחב של קמחים, מוצרי טחינה ותערובות מוכנות לאפייה.

שטיבל משווקת ומפיצה את מוצריה הן למגזר המוסדי והן למגזר הפרטי בכל חלקי הארץ ובכלל כך, למאפיות, תעשיות מזון ורשתות מזון, באמצעות מיכליות צובר ומשאיות של שטיבל.

בין מגוון המוצרים הרחב וסוגי הקמח המיוצרים על ידי שטיבל ניתן למצוא בין היתר – קמח לבן, קמח לבן בהיר, קמח אחיד, קמח רך, קמח פסטה, סולת, קמח מלא, קמח שיפון מלא, קמח כוסמין, קמח אורגני מלא, קמח תופח, נבט חיטה, סובין לאפייה ומוצרי ביניים שונים המופקים מתהליך הטחינה.

בשנת 2016 הוענק לברוך תורג’מן, מנכ”ל קבוצת שטיבל, פרס התעשייה על ידי ההתאחדות התעשיינים בישראל, כאות הוקרה על פועלו ופועלה של שטיבל כולה לפיתוח התעשייה בישראל.

החזון שלנו,

איכות, קידמה, חדשנות והתפתחות טכנולוגית ותעשייתית. אלו הם הערכים המובילים את שטיבל בפועלה והמאפשרים לה להפיק קמחים ומוצרים באיכות הגבוהה ביותר, במטרה לקיים את הצורך הבסיסי של כלל האוכלוסייה.

את חזונה ומטרותיה מגשימה שטיבל תוך בחירה קפדנית של חומרי הגלם, עבודה עם מכונות הייצור החדשניות ביותר הקיימות בשוק וכמובן, תוך שילוב הניסיון הרב והמקצועיות הבלתי מתפשרת של בעלי המקצוע העובדים בטחנה, אשר מונחלים מדור לדור כבר למעלה מ-80 שנים.

מה עוד אנחנו יודעים לעשות?

  • סדרת קמח מזני חיטה עתיקים וייחודיים אשר נבחרו בקפידה.
  • תערובות מוכנות: קמח שמרים, תערובת להכנת לחם, תערובת להכנת פנקייקים, תערובת להכנת וופלים, תערובת להכנת עוגות, ועוד…
  • קמח ומוצרים נוספים אשר אינם דורשים ניפוי.
  • סדרת קמחים מקצועית לאפייה מוסדית וביתית אשר מועשרים בויטמינים, מינרלים ובחומצה פולית, בהתאם להמלצת ארגון הבריאות העולמי ובאישור משרד הבריאות הישראלי.
  • קמח חומוס, אורז, אפונה ואחרים רבים – על פי דרישה.
  • מוצרים משלימים לתחום האפייה כגון שמרים, משפרי אפייה ועוד…
  • פתרונות אריזה ייחודיים המתבצעים בתהליך בלעדי, המפוקח ע”י בד”ץ העדה החרדית ומשרד הבריאות ואשר מקיים את כלל הדרישות והתקנים המבטיחים את איכות המוצר ואפשרויות השימוש.

מחקר ופיתוח

שטיבל נודעת בחדשנות טכנולוגית ובעבודתה עם מתקני ייצור מהמתקדמים בעולם, אשר ממחישים את המתווה האידיאולוגי לפיו פועלת שטיבל ואת החזון אשר חרטה על דגלה – קדמה וחדשנות תעשייתית בלתי פוסקת. בשנת 2014 ולאחר ארבע שנים אשר הושקעו בהקמתה, החלה לפעול טחנת קמח שטיבל עד הלום – טחנת הקמח הגדולה ביותר במזרח התיכון ואחת מבין טחנות הקמח הגדולות והמתקדמות בעולם.

שטיבל מציעה לכלל לקוחותיה (הפרטיים, המוסדיים והתעשייתיים) פתרונות שונים וייחודיים המותאמים לכל לקוח ולצרכיו השונים, באמצעות ליווי מקצועי של כל לקוח המעוניין בכך, המשלב יכולות מחקר ופיתוח מתקדמות, הנתמכות במערכת איכות ובקרה המבטיחה את קיומם של התקנים המובילים בעולם, תוך שמירה על תהליך כשר ומפוקח.

שטיבל בודקת באופן תמידי מהם הצרכים השונים של כלל לקוחותיה ומה עשויים להיות דרישותיהם בעתיד, כמו גם את אלו של לקוחותיה הפוטנציאליים. בהתאם לכך ועל מנת לספק ללקוחותיה את המענה המיטבי ביותר, שטיבל לומדת ומתעדכנת באופן שוטף במוצרים החדשים הקיימים בשוק, הן בתחום הטכנולוגי והן בתחום המזון.

כחלק מפועלה בתחום המחקר והפיתוח, פיתחה שטיבל ביחד עם ד”ר אורי קושניר ממכון וולקני, זן חיטה מקומי חדש A29 המכונה “רותה”, הנמצא כיום בשימוש בארץ ומיוצא לגידול בדרום אפריקה, קזחסטאן וקנדה.

בנוסף ובמקביל לפעילות הייצור המקומית, פועלת שטיבל בשיתוף פעולה עם חברות מזון וטחנות קמח מובילות בעולם לייבוא מוצרי מזון שונים לישראל.

שטיבל נחושה לקיים מאמץ מתמיד לשיפור איכות המוצרים המיוצרים על ידה, תוך התאמתם לפיתוחים הטכנולוגיים המתקיימים בתחום הטחינה והאפייה. לשם כך ועל מנת להמשיך להיות גורם מוביל בארץ ובעולם בתחום ייצור הקמח ובהתאמתו לצרכיהם השונים של המשתמשים בו, שטיבל נמצאת בקשר רציף עם מוסדות המחקר והפיתוח בתחום, עם מגדלי זני החיטה השונים ועם ארגוני החקלאים בארץ. כך, מבטיחה שטיבל את ביסוסה בחזית הידע בתחומים בהם היא מתמחה ואת יכולתה לספק ללקוחותיה כמה שיותר מידע על העולם שבו היא פועלת, על מנת שאלו יוכלו למקסם את הפוטנציאל הגלום בשימוש במוצרים המיוצרים במפעליה.

תקנים

מפעלי החברה בעלי הסמכה לתקנים BRC-  HACCPFSSC BRC ISO 9002 ונמצאים בפקוח והשגחת בד”ץ העדה החרדית ירושלים, וכשרות מקומית של המקום בו נמצא כל אחד מחמשת האתרים בהם אנו מייצרים את מוצריינו.