אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

סופגניות רכות

רכיבים:

 

בצק:

1 קילו קמח שטיבל 405

20 גרם שמרים יבשים

12 גרם מלח 

150 גרם סוכר

80 גרם שמן

1 ביצה L (55 גרם)  

430 גרם מים

 

בנוסף: 

ריבת תות

אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

 

להניח את כל רכיבי הבצק בקערת המיקסר.

בעזרת וו לישה, ללוש כ 3 דקות במהירות איטית או עד לקבלת בצק אחיד והומוגני.

להגביר את מהירות המיקסר למהירות בינונית וללוש עוד כ 5 דקות או עד לקבלת בצק רך וגמיש.

לכסות את הקערה ולהניח בצד ל- 10 דקות. 

לחלק את הבצק ליחידות. כל יחידה במשקל 50 גרם.

לשמן קלות 3 גיליונות של נייר אפייה ולגזור לריבועים בגודל 8 ס"מ על 8 ס"מ.

לכדרר כל יחידת בצק ולהניח כל כדור על ריבוע נייר האפייה. 

לכסות ולהתפיח עד הכפלת נפח.

להסיר את הכיסוי מהכדורים ולהניח לייבוש במקום מאוורר למשך כ 10 דקות.

לחמם בסיר רחב ועמוק או בסיר טיגון שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות.

להחליק בזהירות את הסופגנייה עם נייר האפייה אל השמן ולהוציא את הנייר.  3-4 סופגניות בכל פעם. 

לטגן כדקה. להפוך ולטגן עוד כדקה את צידה השני. 

להוציא את הסופגניות בעזרת כף מחוררת ולהניח על נייר סופג.

מפעם לפעם לבדוק שטמפרטורת השמן עומדת על כ 170 מעלות.

לחזור על הפעולה עם יתר הכדורים.

לצנן. 

 

סוגי קמח: שטיבל 405 - קמח חיטה לבן בהיר
מק"ט: 033
0