אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

מאפה חיטה מלאה במילוי מנגולד ופטה

הילה וויס בעלת הבלוג 'אהבה יומיומית'

רכיבים:

 

לבצק:

125 גרם קמח חיטה 100% מלא - שטיבל

3 גרם מלח

50 גרם שמן זית

120 גרם מים 

 

למילוי:

2 חבילות עלי מנגולד

150 גרם פטה

3 גרם פלפל שחור גרוס

קורט מלח 

 

לציפוי:

1 ביצה

שומשום

 

אופן הכנה:

 

להניח בקערה את כל רכיבי הבצק וללוש לאיחוד.

לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהניח במקרר לחצי שעה של מנוחה.

לאדות את עלי המנגולד ללא הגבעול בסיר עם שתי כוסות מים רותחים במשך 5 דקות.

לסנן, לצנן ולחתוך דק.

להוסיף פטה מפוררת, מלח, פלפל ולערבב היטב.

להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד לכדי דיסקה.

להניח את המלית על הדיסקה תוך כדי השארת שוליים ומגלגלים לרולדה.

למתוח את הרולדה בעדינות כדי שתתארך ולגלגל לכדי שבלול.

להבריש בביצה טרופה ולפזר שומשום מעל.

לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה.

 

 

סוגי קמח: קמח חיטה 100% מלא- שטיבל 6
מק"ט: 025
0