אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

טוריטיות מקמח אורז

רכיבים:

(כ-15 טורטיות בקוטר של 12 ס"מ)

 

250 גרם קמח אורז שטיבל

3 גרם מלח דק

20 גרם שמן זית

240 מ"ל מים חמימים

 

בנוסף:

50 גרם קמח אורז לרידוד הטורטיות

30 גרם שמן זית לטיגון הטורטיות במחבת

 

אופן ההכנה:

 

לערבב בקערה קמח אורז ומלח. להוסיף שמן זית ומים חמימים ולערבב לבצק חלק ואחיד.

לכסות בניילון נצמד ולהניח ל ל-20 דקות. 

לאחר 20 דקות להעביר את הבצק למשטח עבודה מקומח במעט קמח אורז שקימחנו מעט. לבצוע חתיכה קטנה מהבצק ובעזרת מערוך מקומח לרדד לעיגול בעובי של כ- 3 מ"מ בערך.

כדי לקבל טורטיות אחידות בגודלן ניתן להשתמש בקורצן עגול בקוטר של 12 ס"מ, או בצלוחית בגודל דומה שאפשר ולחתוך את הבצק מסביבה בעזרת סכין חלקה.

לחמם מחבת על חום בינוני-גבוה ולהבריש אותה במעט שמן זית. להניח עיגול בצק במחבת. אם המחבת מחוממת היטב, יופיעו בועות בטורטייה. קולים לקלות 2 דקות מכל צד. 

להניח את הטורטייה המוכנה בצלחת ולכסות אותה בניילון נצמד.

לחזור על הפעולות עם יתר הבצק.להמשיך לרדד מכל הבצק טורטיות ולקלות אותן. לערום את הטורטיותאותן אחת על השנייה, בצלחת המכוסה בניילון נצמד.

 

הערות:

• מאוד חשוב לא לקלות את הטורטיות מעבר לזמן המצוין במתכון. הבצק לא אמור להזהיב או להשחים, הטורטיות אמורות להישאר בהירות עם מעט סימני קלייה.

• הכיסוי בניילון נצמד ישמור על הטורטיות גמישות ורכות.

• כדאי להכין את כל מרכיבי המילוי לפני שקולים את הטורטיות, כדי שהכל יהיה טרי וחמים.

• אפשרויות למילוי: אבוקדו, פרוסות עוף, ירקות קלויים, ירקות טריים, סלמון או אמנון צלויים ומפוררים גס, שעועית שחורה עם צ'ילי וכוסברה וכל מילוי נוסף על פי הטעם. ועוד.. 

 

סוגי קמח: קמח אורז
מק"ט: 080
0
0.3026705