אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

גריסיני פיקנטי

 

הרכיבים:

 

1 ק"ג קמח לחם - שטיבל 2

11 גרם (1 כף שטוחה) שמרים יבשים  

10 גרם סוכר

20 גרם מלח

500 גרם מים

150 גרם שמן זית

תוספות אופציונליות: 2 כפות טימין יבש/ 1 כף שביבי צ'ילי/

1 כף פפריקה/ 1 כף זעתר.

 

אופן ההכנה:

 

להניח את כל הרכיבים בקערת המיקסר. 

בעזרת וו לישה ללוש במהירות נמוכה, כשלוש דקות.

 

להגביר למהירות בינונית וללוש עוד כשש- שבע דקות או עד לקבלת בצק חלק ונוח לעבודה. 

לכסות את הקערה ולהניח להתפחה עד להכפלת נפח.

לחמם תנור ל 180 מעלות בתכנית חום עליון תחתון.

 

לחלק את הבצק לשני חלקים שווים. להניח חלק אחד בקערה ולכסות. 

לרדד את החלק הנותר למלבן בעובי 1/2 ס"מ.

בעזרת גלגלת פיצה לחתוך לרצועות ברוחב 1.5 ס"מ ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים שווים זה מזה.

 

לחזור על הפעולות עם חציו השני של הבצק.

לאפות בחום 180 מעלות כ 15 דקות.

להוריד את הטמפרטורה ל 140 מעלות ולאפות עוד כ 45 דקות.

 

סוגי קמח: קמח לחם- שטיבל 2
מק"ט: 010
0