אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

גריסיני פיקנטי

רכיבים:

 

1 ק"ג קמח לחם - שטיבל 2

11 גרם (1 כף שטוחה) שמרים יבשים  

10 גרם סוכר

20 גרם מלח

500 גרם מים

150 גרם שמן זית

תוספות אופציונליות: 2 כפות טימין יבש/ 1 כף שביבי צ'ילי/

1 כף פפריקה/ 1 כף זעתר.

 

אופן ההכנה:

 

להניח את כל הרכיבים בקערת המיקסר. 

בעזרת וו לישה ללוש במהירות נמוכה, כשלוש דקות.

להגביר למהירות בינונית וללוש עוד כשש- שבע דקות או עד לקבלת בצק חלק ונוח לעבודה. 

לכסות את הקערה ולהניח להתפחה עד להכפלת נפח.

לחמם תנור ל 180 מעלות בתכנית חום עליון תחתון.

לחלק את הבצק לשני חלקים שווים. להניח חלק אחד בקערה ולכסות. 

לרדד את החלק הנותר למלבן בעובי 1/2 ס"מ.

בעזרת גלגלת פיצה לחתוך לרצועות ברוחב 1.5 ס"מ ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים שווים זה מזה.

לחזור על הפעולות עם חציו השני של הבצק.

לאפות בחום 180 מעלות כ 15 דקות.

להוריד את הטמפרטורה ל 140 מעלות ולאפות עוד כ 45 דקות.

 

סוגי קמח: קמח לחם- שטיבל 2
מק"ט: 010
0