אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

קראנץ' פסטו ופרמז'ן

טלי קינן, מחברת הבלוג 'טלי קינן מבשלת מחמאות'

הרכיבים:

 

לבצק:

500 גרם קמח רב תכליתי שטיבל

5 גרם שמרים יבשים

10 גרם מלח

100 גרם חמאה

100 גרם שמנת חמוצה 15%

1 ביצה

170 גרם חלב או מים קרים

 

בנוסף:

צנצנת ממרח פסטו

50 גרם פרמז'ן מגורד

 

אופן ההכנה:

 

בקערת המיקסר לערבב את הקמח והשמרים.

להוסיף את יתר החומרים וללוש כעשר דקות עד לקבלת בצק חלק ונוח לעבודה.

 

לכסות את הקערה ולהניח במקום קריר להתפחה עד להכפלת נפח.

לחמם את התנור ל 180 מעלות. תכנית חום עליון תחתון.

 

לחלק את הבצק לשני חלקים.

לרדד את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ.

למרוח שכבה נדיבה של ממרח פסטו ולפזר כמחצית מהגבינה המגורדת.

לגלגל לרולדה. בעזרת סכין לחצות את הרולדה לשניים לאורכה.

להניח את שני החלקים זה על זה בצורת האות X ולקלוע.

לחזור על הפעולה עם חציו השני של הבצק.

להניח כל קראנץ' בתבנית אינגליש. 

לאפות כחצי שעה עד להזהבה.

לצנן.

 

סוגי קמח: קמח רב תכליתי שטיבל 2.27 ק"ג
מק"ט יצרן: 009
0