אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

מתקדמים

לחמניות במלית תרד וגבינות

 

הרכיבים:

 

לבצק:

1/2 ק"ג קמח רב תכליתי שטיבל

5 גרם שמרים יבשים שטיבל

10 גרם מלח

20 גרם סוכר

60 גרם חמאה רכה

1 ביצה גודל L

250 מ"ל חלב או מים קרים

1/2 כף קצח – לא חובה

 

למלית:

150 גרם תרד

200 גרם גבינה בולגרית רכה 16%

מלח

 

לציפוי:

ביצה

קצח/שומשום/פרג

 

אופן ההכנה:

 

בקערת המיקסר להניח את כל החומרים.

בעזרת וו לישה ללוש כ 5 דקות במהירות איטית.

להגביר את מהירות המיקסר למהירות בינונית וללוש עוד כ 5 דקות עד לקבלת בצק הומוגני, חלק, גמיש ונוח לעבודה לכסות את הקערה ולהניח עד להכפלת הנפח.

בינתיים, לשטוף היטב את התרד ולקצוץ גס. 

להוסיף את הגבינות ומעט מלח. לערבב היטב בתנועות לישה ולהניח במקרר.

לחלק את הבצק ל 13 חלקים שווים בגודלם (כ 70 גרם היחידה) 

לכדרר כל בצק לכדור חלק ולהניח על משטח מקומח קלות במרווחים נאים זה מזה.

לכסות ולהניח ל 10 דקות מכוסה.

בעזרת היד לפתוח את הכדור לדסקית, למלא ככפית מהמלית ולסגור היטב.

לגלגל את הכדור, ליצירת מעטפת בצק אחידה.

להניח את הכדורים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים נאים זה מזה.

לחמם תנור ל 170 מעלות.

למרוח ביצה ולפזר קצח/שומשום/פרג.

להתפיח כחצי שעה.

לאפות כ 25 דקות עד להזהבה. 

 

רמת קושי: מתקדמים
מק"ט יצרן: 006
0