סופגניית פיצה של השף קונדיטור ערן שוורצברד

מצרכים

קמח לבן בהיר (שטיבל 405) – 140 גר’
קמח פיצה (שטיבל 15) – 400 גר’
סוכר לבן – 65 גר’
שמרים טריים – 30 גר’
חמאה – 55 גר’
ביצים טריות – 70 גר’
מים – 200 גר’
רסק עגבניות – 70 גר’
פפריקה מתוקה – 10 גר’

מלח – 10 גר’
אורגנו  יבש – 8 גר’
שבבי מוצרלה יבשה – 100 גר’
שום טחון טרי – 2 שיני שום

אופן ההכנה

את כל המרכיבים מכניסים ביחד לקערה למעט התבלינים והמלח מכניסים 3 דק לפני הסוף.

לישה 4 דק’ מהירות 1

לישה 6 דק’ מהירות 2

לאחר הלישה מנוחה של 15 דקות

מחלקים ל  40 גר’ לכדור  ומניחים את הסופגניות על משטח משומן

מתפיחים שעה וחצי 28-30 מעלות

מטגנים בחום 160-170 מעלות .

מקשטים עם עלה בזיליקום וקווייאר בלסמי