לחם לבן קלאסי

מצרכים

1 ק”ג קמח שטיבל 2

2.5 כוסות (600 גרם) מים

1 כף מלח (15 גרם)

1 שקית שטיבל שמרים יבשים (11 גרם)

 

אופן ההכנה

להכניס את כל החומרים וללוש עד קבלת בצק אחיד וחלק.

לחלק את הבצק לשני חלקים ולהכין מהם כדורים.

להתפיח את הכדורים כחצי שעה.

לעצב מהכדורים כיכר לחם ולהכניס לתבנית.

להתפיח את הלחם בתבנית כשעה עד שעה וחצי כאשר התבניות מכוסות במגבת.

לאפות בתנור שחומם מראש בטמפ’ של 200 מעלות למשך 40 דק’.