בראוניז שוקולד קפה

מצרכים

100 גרם קמח עוגיות של שטיבל 4
350 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה (לא מלוחה)
1 כפית נס קפה (כפית שטוחה)
3 ביצים
250 גרם סוכר (עדיף חום)
1 שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה

1. ממיסים את השוקלד בסיר כפול ומוסיפים לו את החמאה והנס קפה.

2. מקציפים את הביצים עם הסוכר כ-2-3 דקות.

3. מערבבים את השוקולד עם הביצים והסוכר.

4. מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ביחד עם השוקולד ושאר החומרים.

5. מרפדים תבנית בנייר אפייה (כדאי מסוג טוב).

6. מכניסים לתנור כ-30-35 דקות ב-150 מעלות בחום בינוני.

7. מוציאים ומקררים כ-5-10 דקות אחרי שמתקרר חותכים לריבועים.